2012. augusztus 21., kedd

Sütögetés, első rész: Almás kavart:) (házi kedvencünk)

Három napból hármat át sütögettem az elmúlt napokban.
Első nap ú de finom almás piskótás izét sütöttem. :D Sajnálom, hogy fotó nem készült.
 Röviden elkészítése:
 Hv: 1 kg apróra darabolt alma
        8-9 kanál tej
         33 dkg liszt
        33 dkg cukor
        1 dl napraforgóolaj
        1 Dr. Oetker sütőpor
        4 tojás
        egy kevés fahéj és porcukor
   A hozzávalókat összekeverjük az alma, fahéj és porcukor kivételével. majd az előre kikent tepsibe öntjük háromnegyedét. Rá helyezzük az almadarabokat, megszórjuk izlés szerint egy kis cukorral, illetve fahéjjal, majd rátöltjük a többi kikevert masszát. Sütőben 180°C  30 percet sütjük légkeveréses funkcióban. Ha kész porcukorral megszórva inkább hidegen tálaljuk. :)
Illusztráció, de az enyém is hasonló!
 Nálunk már régóta nagy kedvenc, ajánlani tudom mindenkinek.  A legjobb benne, hogy könnyű elkészíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése