2013. április 28., vasárnap

Let's do it!


 Szerintetek nem ijesztő április végén arra ébredni, hogy két hete még mínuszokat mutatott a hőmérő, mostmeg nyári meleg van?! Szóval úgy néz ki, ennyi volt a tavasz, és most fejest ugorhatunk a nyáárba. :D
 És akkor jön a strandszezon. Vártátok már? Készültetetek rá? Feszes has, popsi projekt kipipálva? :)) Ha igen, akkor minden elismerésem! Sokan viszont csak most ébredünk fel, hogy nem rejtegethetjük a télen ránk ragadott plusszokat. Elárulok egy titkot, még nincs veszve semmi. Na jó, bomba alakra már tényleg nincs idő, de ki akarna azt? Nem egyszerűbb kibékülni a sajátoddal és úgy elfogadni , ahogy van, amivé tetted?!
 Minden csak rajtad múlik, csakis rajtad! Egyszerű kis dolgokkal is sokat változtathatsz a megjelenéseden, a közérzeteden.

1. Első, legeslegfonotsabb szabály: tanulj meg hinni. Hidd el, hogy képes vagy rá, képes vagy változtatni, mert az vagy. :)
2. Viszont nem elég hinni, tenni is kell! Mozgásra fel! Ne lustálkodj tovább, minden napra találj ki valami aprócska edzést. Nem kell órákat sportolnod, hogy utána összeesve elmenjen tőle a kedved. Elég tíz perc is, ha az rendszeres, és a nemkedvelt részek formálására irányul.
  Én előszeretettel hasizmozok minden este, nem sokat max 3o felülés naponta, igaz nem most kezdtem, dee az eredmény már ennyitől is látszik.
  Vagy guggolás, hmm... hogy tud kerekedni tőle a popsi, ha ügyesen végzed. :))
  Deee tele van az internet jobbnál jobb gyakorlatokkal természetesen szakértőktől, lehet keresgélni tetszésnek megfelelőt.

3. Folyadék, folyadék, folyadék! A napi 2 liter ásványvíz, esetleg zöldtea a legjobb méregtelenítő. Ha rászoksz, könnyebbnek, üdébbnek és frissebbnek fogod érezni magad. Nagyon könnyen megszabaluhatsz a felhalmozódott mérgektől, amik a testedben tanyáznak.
4. Táplálkozz egészségesen! Talán ez a legnehezebb része. Én senkit nem akarok bébi adagokra és csak zöldségekre szoktatni, mert nekem sem menne. Elég, ha odafigyelsz, hogy mit eszel meg, mert legtöbbször nem is táplálod vele a szervezeted, csak károsítod. Azt egyél és annyit, amire és amennyire a szervezetednek szüksége van, kicsivel sem többet! :)
5. Tedd el jó mélyre a mérleget, ne méretkezz többet! Sokszor pont emiatt keseredsz el a leginkább, mert nem azt mutatja, amit látni szeretnél, hát akkor ne is nézd. :) Én nem is tartok itthon olyat. Egyetlen mérőszalagom van, de azt sem használom túl gyakran. :))

Ha ezekre megpróbálsz odafigyelni huzamosabb időn keresztül, meglátod, megváltozik minden. Tanuld meg uralni a tested, s ne engedj neki utat, hogy elszabaduljon. :)) És fogadd el magad, mert attól vagy szép, hogy pont olyan vagy, amilyen senki más, bárhogy is nézel ki.
 Mosolyogj, mindig csak mosolyogj! :)

Szépséges napokat!


4 megjegyzés:

 1. Én most kezdtem bele egy kis tavaszi méregtelenítésbe! :) Sportolok, próbálok egészségesebben enni! :) Ez nagyon jó cikk lett, gratula! :)

  http://fiatalosblog.blogspot.hu/

  Szép estét! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nahát, pont az ilyen elhatározásokra van szükségünk, nekünk ingatag lelkeknek. :)) Ma szaladtam kb 2 kmt, dee ettem egy fagyit is, ez most a lelkemet táplálta, szóval belefért! :)
   Köszi, hogy megmutattad a blogod, még nem tévedtem soha oda, de követni fogom, tettszik! :)
   Szép napot,ééés sok erőt folytatni ezt a csodás dolgot! :)

   Törlés
  2. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :) Kb egy hete tekerek, meg zumbázok, és egyre jobban haladok! :) Ha nagyon látható lesz az eredmény, majd megosztom mindenkivel! :) Tegnap már 8,5 km-t sikerült tekerni, holott első nap, csak 1,5 ment :D :D :D

   További szép napot! :)

   Törlés
 2. Kaptál tőlem egy Best Blog díjat! :) Nézz be hozzám légy szíves, hogy át tudd venni! :)

  VálaszTörlés