2013. május 13., hétfő

They...

    Mostani bejegyzésem igazából kicsit összetettebb lesz, mert nem is rólam fog szólni, vagyis nem csak rólam. :)
Miután jócskán eltelt a szülinapom, neki is kezdtünk barátnőimmel készülődni a másikra, igen ez egy ilyen év s még nagyon nincs vége. :D
    Volt itt minden: kiválasztani a legmegfelelőbb ruhát az ünnepeltnek, megrendelni az ajándékot, magunkra is gondolni ruha ügyben és ehhez hasonlók. S most így visszagondolva egy tökéletes este volt, sikerült boldogságot csempészni a kicsi életünkbe, ha csak pár órácska erejéig is.
     Az én ruhácskámnak nincs nagy története, vagyis csak annyi, hogy ezt már láttátok rajtam, még ha nem is gondolnátok, a nyáron (itt csekkolhatod). Gondoltad volna? :)) Pedig ugyanaz a fekete ruha. Előkotortam szekrényem mélyéről, és már nem tettszett ahogy rajtam áll, kis segítség és picike ötletelés után viszont megszületett az új darab. Elégedett voltam vele, pont annyi s pont akkora, hogy ne én legyek a középpontban. :)) Mert ott ezen az estén valaki más állt. :)
     Az ő ruhája, szettje is közös szerzemény, ha ilyesmiről van szó, mindig együtt indulunk beszerző körútra. ízlésében kicsikét nehéz eset, de pont ezért szeretem, érdekes, jó nagy kihívás neki tettsző bármilyen ruhadarabot is találni, s ha sikerül, még nagyobb az öröm. Most krémszínű ruhácskába bújtattuk sötétbarna kiegészítőkkel. Csodálatos volt! :) Ahogy a két másik drágaság, jót szórakoztunk! :)
     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése