2013. december 24., kedd

Ajándék

Drágáim, 
Az év utolsó métereihez érve írni akartam nektek.
Azt mondják, hogy a Karácsony a szeretetről szól, arról az érzésről, amit önzetlenül, feltételek nélkül kellene éreznünk egymást iránt, bárki iránt.
Errefel minden évben egyre inkább tudatosul bennem, a városban rohangálva, a házakat puccba öltöztetve, mesterszakácsmódra elkészített ételhalmok mögött néha el tűnik minden, MINDEN!
Nem tudok semmi csodásat kívánni nektek, nem tudok semmi csodásat ajándékozni, csak egyvalamit: ÁLLANDÓSÁGOT
Hogy azt, amit ezekben a napokban éreztek, vagy csak érezni próbáltok, ne engedjétek el akkor sem, ha elmúlt már ez a pár nap. Építsétek be szépen a kis állandó életetekbe. Mert ha van valami, amit nehéz vissza nyerni, az a Karácsony csodája, ha az egyszer szétfoszlott már.

Azt hiszem ennyire szerény és csendes ünnepem, mint amilyen ez lesz, még nem volt. Persze azért remélem egy kis béke és nyugalom rejtőzik a fácska alatt este nekem is, csak ennyire vágyik a szívecském már hosszú ideje.
Teljesüljön hát minden angyalkás álmotok, ki ne fogyjatok a körülvevő szeretetből, s a legszebb pillanatokat jól raktározzátok el, mert ezek sajnos megismételhetetlenek!
Mesés ünnepet, Kedveseim! <3

Happy Holidays! :)


UI. És ne feledjétek :"A legszebb ajándék: egy mosoly. Egy ölelés. Vagy még az sem - csak egy gondolat: "Szeretlek". "     Müller PéterNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése